Dick van Oort toernooi op 2 april

Het tennisseizoen van IJTC gaat weer van start! Op zaterdag 2 april staat het Dick van Oort toernooi op het programma. Senioren kunnen zich aanmelden bij de organisatie of via de inschrijflijst in de kantine. Junioren kunnen bij de trainster, Jeroen of Jan Willem zeggen dat ze mee willen doen.

Het Dick van Oort toernooi begint om 9.30 uur. Willen deelnemers om 9.00 uur aanwezig zijn in de kantine? Dan kunnen we vooraf nog wat drinken. Ook heeft de organisatie dan tijd genoeg om een speelschema te maken.

Alle aanwezigen spelen meerdere wedstrijden. De senioren zullen dubbels spelen. Junioren waarschijnlijk enkels, maar dat is afhankelijk van het aantal deelnemers. Hopelijk kunnen we volgende week alle 6 banen gebruiken!

Voor de middag zullen de meeste wedstrijden worden gespeeld. Tussen 12 en 13 uur zorgt de organisatie voor een middaglunch. Daarna worden nog enkele wedstrijd gespeeld. Als slotstuk van het toernooi is er een prijsuitreiking.

Deelname voor junioren is gratis. Senioren betalen 5 euro inschrijfgeld. De organisatie zorgt tussen de middag voor een lunch voor alle deelnemers.