IJTC houdt eerste toernooi voor tennissers uit de regio

Een primeur voor IJTC. De tennisclub uit IJsselmuiden houdt in juni een tennistoernooi voor spelers uit de regio. Tijdens het IJTC Open Toernooi drijven tientallen tennissers elkaar tot het uiterste op fantastische gravelbanen.

,,Het houden van een toernooi voor spelers uit de regio is een enorme stimulans voor de club”, zegt Jan Willem van Asselt. Hij is toernooileider. ,,De hele week is volop actie op het tennispark. Tennissers uit de regio ontmoeten elkaar en dagen elkaar in boeiende wedstrijden uit tot mooie sportieve prestaties. Wij hopen qua deelnemers op een mooie mix van fanatieke recreanten en écht goede tennissers. Zij zijn voorbeelden voor de jeugd om te blijven sporten en beter te worden.”

Inschrijven

Het toernooi wordt gehouden van maandag 15 tot en met zaterdag 20 juni. IJTC maakt inschrijven mogelijk voor heren en dames (senioren) met een rating van 3 tot en met 8; dus beginners en gevorderden. Zij kunnen zowel enkels als dubbels spelen. Inschrijven is vanaf februari mogelijk via www.toernooi.nl Deelname kost 10 euro per inschrijving per categorie. 

Sponsoring

Bij IJTC gaan recreatie en prestatie hand in hand. Dat betekent fanatisme op en ontspanning naast de baan. Met oog voor zowel senioren als junioren. Die sfeer wil IJTC ook uitstralen tijdens het Open Toernooi. Zo wordt op de woensdag van het toernooi een instuif gehouden voor leerlingen van basisscholen. 

Wilt u zich verbinden aan dit toernooi? Dat kan bijvoorbeeld als naamgever of subsponsor van het IJTC Open Toernooi. Voor een mooi tarief stimuleert u de breedtesport in IJsselmuiden en omgeving. Meer weten? Mail naar ijtcopen@gmail.com