IJTC neemt na 15 jaar afscheid van voorzitter Frans Schrijver

Met applaus nam Frans Schrijver afscheid als voorzitter van tennisclub IJTC in IJsselmuiden. Een functie die hij maar liefst vijftien jaar lang vervulde.

Frans toonde zich een aanwezige voorzitter die betrokken was bij alle onderdelen van de club. Hij organiseerde net zo graag jeugdtoernooien, als dat hij wedstrijden tenniste met de senioren en de trouwe vrijwilligers faciliteerde bij hun werkzaamheden om het tennispark in zeer goede staat te houden.

In zijn bestuursperiode maakte Frans hoogte- en dieptepunten mee. Zo kreeg IJTC een mini-tennisbaan voor de jongste jeugd en twee kunstgrasbanen, waardoor leden het hele jaar door op goede banen kunnen tennissen. Dus ook in de winter! Tevens werden twee jeu-de-boulesbanen aangelegd en werd in de afgelopen maanden het terras van een flinke impuls voorzien. Op het mooiste tennispark van de regio en met enthousiaste prestatie- en recreatietennissers wil IJTC meegroeien met de populariteit van tennistopper Kiki Bertens.

Na vijftien jaar vond Frans het tijd om een stap terug te doen voor een nieuwe voorzitter met frisse ideeën voor IJTC. Dat is Hans Hullegie geworden. Een sportfanaat met ervaring, onder meer bij volleybalvereniging Reflex in Kampen. De algemene ledenvergadering van IJTC ging unaniem akkoord met zijn benoeming. Frans blijft als lid en vrijwilliger – natuurlijk – betrokken bij IJTC.