IJTC start met zomerabonnement

IJTC start vanaf juni met het zomerabonnement. Voor 50 euro kan een tijdelijk lid drie maanden lang onbeperkt tennissen. Een zomerlid moet lid zijn van een andere sportclub in de gemeente Kampen.

Voor veel sporters is de zomer een verplichte rustperiode. Voor tennis geldt dat niet! Tennissen is het hele jaar mogelijk, dus ook in de zomer. IJTC biedt leden van andere sportclubs de mogelijkheid om sportief bezig te blijven en kennis te maken met tennis. Het zomerabonnement tegen een laag tarief is daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Zomerlid ben je in juni, juli en augustus.

Een zomerlid van IJTC krijgt een speciaal pasje en een sleutel van het tennispark. Hiervoor wordt 10 euro borg gevraagd. Aanmelden kan via de ledenadministratie van IJTC: jwasselt@hotmail.com

Een zomerabonnement is op maandag, woensdag en vrijdag af te halen in de kantine van IJTC. Tijdens het tennissen moet het pasje op het afhangbord worden geplaatst. Zowel het pasje als de sleutel dienen eind augustus te worden ingeleverd bij de ledenadministratie.

Ken jij iemand die lid is van een andere sportclub? En in de zomer graag wil tennissen? Vertel hem of haar over het zomerabonnement van IJTC!