Koninklijke onderscheiding voor Mannie en Betsy

IJTC is super trots op haar trouwe vrijwilligers Mannie en Betsy Vaandering. Het echtpaar ontving op vrijdag 26 april een koninklijke onderscheiding. De voorbeeldvrijwilligers zetten zich al tientallen jaren in voor de tennisclub in IJsselmuiden.

Mannie en Betsy werden tijdens de jaarlijkse lintjesregen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Door burgemeester Bort Koelewijn werd voorgelezen waarom zij een lintje verdienen, waaronder al het werk dat zij voor IJTC hebben verzet.

Zo was Betsy ruim 25 jaar bestuurslid bij IJTC. Ze was algemeen adjunct en lid van diverse commissies, zoals de kantinecommissie. Mannie is sinds jaar en dag als allround vrijwilliger actief. Hij coördineert de werkzaamheden van de vrijwilligers en het baanonderhoud. Mannie was daarnaast betrokken bij de uitbreiding van het tennispark met nieuwe faciliteiten, zat in de kascommissie en fungeerde als competitieleider.

IJTC is zeer trots dat zij een beroep kan doen op trouwe vrijwilligers, waaronder Mannie en Betsy. Vrijwilligers zijn het fundament onder de vereniging. Zij zorgen voor een goed onderhouden tennispark, waardoor honderd tennissers dagelijks kunnen sporten op zes uitstekende tennisbanen.