Nieuwe technische commissie wil IJTC stap verder brengen

Meer activiteiten, meer enthousiasme en meer leden. Dat zijn drie doelen van de pas opgerichte technische commissie van IJTC. Het streven is om een groeiende topclub te worden op het gebied van recreatief en competitief tennis. 

De technische commissie bestaat uit vier personen en richt zich op alles wat binnen IJTC met tennis te maken heeft. De leiding is in handen van Jeroen Pelleboer. Voor betrokkenheid van senioren bij de club zorgt Jeroen Aalberts. Hij heeft onder meer de wekelijkse tossavond (donderdag 19.30 uur) nieuw leven ingeblazen. Jan Willem van Asselt houdt zich bezig met de (club)toernooien en probeert deze voor een bredere doelgroep aantrekkelijk te maken. Een voorbeeld is het onlangs houden herfsttoernooi, dat een groot succes bleek.

Een belangrijk onderwerp voor de technische commissie is de jeugd. Harmen Last is hiervoor het aanspreekpunt. Voorop staat dat de jongste leden plezier in tennis hebben. Daardoor gaan ze vaker spelen, worden ze beter en nemen ze uit enthousiasme leeftijdsgenoten mee naar het sportpark. Tennis is immers het leukste als je het samen speelt en veel doet! 

Bestaande activiteiten voortzetten en nieuwe activiteiten en daardoor een positief gevoel binnen de club te krijgen. Dat wil IJTC bereiken met het instellen van de technische commissie. Heb jij ideeën voor een nieuwe activiteit binnen de club, of twijfel je en wil je dat met iemand delen; dan weet je vanaf nu bij wie je moet zijn!