Overgangstarief voor tennislessen

 

Het bestuur van IJTC heeft in de afgelopen periode hard gewerkt om een oplossing te vinden voor het doorgaan van de tennislessen. Samen met tennisschool MTT is een oplossing gevonden. Hierbij is rekening gehouden met vragen van de tennissers en hun ouders.

Besloten is dat de tennislessen in 2017 worden overgenomen door de tennisschool van Ger van der Veen. Hij is inmiddels een bekende binnen onze vereniging. Het bestuur en Ger hebben afgesproken om een overgangstarief te hanteren voor de tennislessen. De reden hiervoor is dat trainster Kim een ander bedrag in rekening bracht dan Ger. De tennissers zijn inmiddels over deze afspraak geïnformeerd.

Het bestuur van IJTC en Ger hebben de optie afgesproken dat tennisschool MTT vanaf 2018 de trainingen definitief overneemt. Per ingang van het nieuwe kalenderjaar zijn de reguliere tarieven van de tennisschool van toepassing. De tennissers (en hun ouders) worden hierover vroegtijdig via de bekende kanalen geïnformeerd. IJTC heeft hierin geen (financiële) bemoeienis.