Succesvol Dick van den Oort toernooi

De eerste editie van het vernieuwde Dick van den Oort toernooi is goed bevallen. De banen van IJTC waren op zaterdag 1 april overvol. Ouders die meespeelden waren enthousiast.

Om de betrokkenheid bij de club te vergroten was het openingstoernooi dit jaar ook een ouder-en-kindtoernooi. Door de komst van vier ouders en veel junioren en senioren stonden maar liefst 26 namen op de inschrijflijst! Senioren wisselden elkaar af, anders kon niet iedereen aan tennissen toekomen.

’s Ochtends werden drie wedstrijden van een half uur gespeeld. Junioren en senioren speelden met en tegen elkaar. Naast de sportieve concurrentie werden ook volop tips uitgewisseld om met een goed gevoel aan het nieuwe tennisseizoen te kunnen beginnen. Om op krachten te komen werd volop genoten van de door Frans en José bereidde maaltijd met verse soep.

Toernooidirecteur Jan Willem van Asselt maakte van de pauze gebruikt om de eindstand van het toernooi bekend te maken. De nummers 1 en 2 bij de junioren en senioren kregen een mooie beker mee naar huis.

Eindstand junioren:

 1. Mattijs (17 games)
 2. Tycho + ouder (10)
 3. Kyan + ouder (10)
 4. Lotte (10)
 5. Yara + ouder (10)
 6. Emma (8)
 7. Thomas (6)
 8. Ruben + ouder (5)
 9. Bertil (5)

Eindstand senioren:

 1. Jan/José (20 games)
 2. Dick (18)
 3. Wim/André (12)
 4. Bertus (11)
 5. Greetje (11)
 6. Marijke (10)
 7. Gerrie (9)
 8. Gerrit (9)
 9. Nico (6)
 10. Henk (6)
 11. Arend (6)