Succesvolle eerste editie Zomertoernooi

IJTC beleefde zaterdag 2 september een succesvolle eerste editie van het Zomertoernooi. Op het thematisch aangeklede tennispark was het plezier groot onder de deelnemers.

Twaalf tennissers deden mee aan de eerste editie van het toernooi. Zij speelden op een tennispark dat in zomerse sferen was aangekleed. Handdoeken, parasols en zomerse drankjes zorgen voor een perfecte sfeer. Een grote meevaller was dat de zon zich ook van zijn beste kant liet zien. De jonge en oudere tennissers genoten dan ook met volle teugen.

Hierdoor heeft het bestuur direct besloten om van het Zomertoernooi een jaarlijks evenement te maken. Gekozen wordt voor de laatste zaterdag van de schoolvakantie. Het is een ideaal moment om met elkaar na te praten over de vakantie en om het sportieve leven weer op te pakken na een periode van rust.

Het toernooi werd bij de senioren gewonnen door Jeroen Pelleboer, voor Jan Willem van Asselt en Jaap Selles. Bij de junioren werd Mathijs Kaashoek eerste, voor Williëlle van Asselt, Thomas Kaashoek en Bertil Last.