Tennistrainingen starten op 15 april

Beste leden van IJTC,

Vanaf heden kunt u zich weer inschrijven voor de tennistrainingen. Vanaf maandag 15 april starten de trainingen. Afhankelijk van het aantal groepen is er op alle dagen de mogelijkheid tot het volgen van tennistrainingen m.u.v. zaterdag en zondag.

Voor zowel beginners, gevorderden als competitiespelers en voor jong en oud. De trainingen zullen door mij – Wessel Idzerga – worden gegeven. Onderaan deze mail vindt u de inschrijfformulieren. Op het formulier staat ook het tarief vermeld.

 

Maatwerk

Wilt u anders dan in het inschrijfformulier staat vermeld, bijvoorbeeld slechts een paar lessen of juist met 2 of 3 personen lessen? Neem dan even contact met mij op. Dit kan via e-mail en/of telefonisch. U mag altijd aangeven met wie u samen in een groep wilt. Samen als groep opgeven kan natuurlijk ook.

Bij individuele opgave kan ik niet (altijd) garanderen dat ik een passende groep voor u heb. Bij onvoldoende opgave kunnen we altijd in overleg afspreken de les of lesperiode dan wel de lesduur te wijzigen.

 

Inlooptraining

Nieuw dit seizoen is dat er één keer per twee weken bij voldoende aanmelding een ‘inloop’ training is. Een ‘inloop’ training is een training van 1 uur voor maximaal 6 personen. Een uur lang trainen voor €5,- per persoon per keer. U moet zich hier wel van te voren voor op te geven.

– Inschrijfformulier junior

– Inschrijfformulier senior

– Lesreglement

Houd ook de pagina ‘Trainingen’ op deze website in de gaten voor de laatste veranderingen.

 

Heeft u nog vragen? U mag altijd contact met mij opnemen.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-12083533

Of per e-mail: info@tennisschoolwesselidzerda.nl

 

Met sportieve tennis groet,

Wessel Idzerda

Tennisschool Wessel Idzerda