Is tennis een moeilijke sport? Dat is het eerste wat veel mensen vragen. Het antwoord? Nee, helemaal niet. Het is juist een heel leuke en simpele sport. Maar het kan wel even duren, voordat je het spelen van tennis onder de knie hebt. Daarmee wil onze tennisschool NDO graag helpen.

NDO

Het leuke van tennis is dat je steeds beter kunt worden. Bij IJTC helpt Tennisschool NDO jou bij deze ontwikkeling. De trainers van NDO helpen met het aanleren van de basistechnieken en brengt jou daarna steeds een stapje verder om een betere tennisser te worden. NDO traint niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Leden van IJTC kunnen tennislessen volgen bij NDO. Wij willen gepaste groepen, zodat je traint met tennissers met hetzelfde niveau. Het tarief wordt gedeeld door het aantal trainende personen. De actuele tarieven staan vermeld op het inschrijfformulier.

Als u in een kleinere groep wilt trainen, zelf wilt kiezen met wie u lest, slechts een aantal lessen wilt of privé wenst te trainen, dan is dat ook mogelijk. Neem daarvoor persoonlijk contact op met NDO.

Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact op:

NDO 
Vennendal 16
8219 CD  Lelystad
0320-416688 / 06-53255138
www.ndoweb.nl