Aanmelden voorjaarscompetitie 2023

Wat is het leukste aan tennissen? Wedstrijden spelen! Bijvoorbeeld tegen spelers uit de regio. Dat kan tijdens de competitie, die volgend jaar in april en mei wordt gehouden.

Hoe gaat dat, competitie spelen? In het voorjaar speel je zes of zeven keer tegen een andere vereniging uit de omgeving. Dat kan in een heren-, vrouwen- of mixteam. Je speelt thuis- en uitwedstrijden (enkel en/of dubbel) in een team met vier spelers.

Wie zijn de medespelers? Dat kun je zelf bepalen. Het is mogelijk om als team aan te melden. Houd er rekening mee dat je iedere week minimaal vier spelers nodig hebt. Een of twee reserves achter de hand hebben is handig. Jij kunt ook aan competitieleider Jeroen Pelleboer laten weten dat je competitie wilt spelen. Dan gaan jullie samen op zoek naar een team.

Wanneer is de competitie? Op verschillende momenten. Dat is afhankelijk in welk type je wilt spelen. Op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag? In een bepaalde leeftijdscategorie? Voor beginners of meer gevorderd? Houd rekening met zeven speeldagen in week 14 tot en met 23.

Voor wanneer aanmelden? De KNLTB stelt een vroege deadline en daarnaast willen wij proberen om zoveel mogelijk competitieteams samen te stellen. Meld je daarom snel aan bij Jeroen Pelleboer.