IJTC gaat vernieuwend de zomer in

Op zaterdag 4 juni sluit IJTC de eerste helft van het tennisjaar af. Dit doen we op een vernieuwende wijze. Wat blijft, zijn de jeugdspeldag en de barbecue.

De junioren verzamelen zich ’s ochtends om 09.30 uur in de kantine van IJTC. Daarna beginnen we met de speldag voor de jeugd. Die wordt gehouden door trainster Kim. We gaan tennissen, maar doen dat niet zoals je gewend bent! Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen? Geen probleem. Rond de middag gaan we gezellig met zijn allen eten in de kantine.

Na de middag speelt het eerste herenteam de laatste wedstrijd in de competitie. In hun eerste seizoen in de vijfde klasse, doet dit team het heel goed. Ze kunnen nog kampioen worden. Het is leuk om met zijn allen naar hun laatste wedstrijd te kijken. Ondertussen kun je op de andere banen zelf een balletje slaan.

Rond 17.00 uur worden alle tennissers die competitie hebben gespeeld op het tennispark verwacht. Dan steken we namelijk de barbecue aan om de eerste seizoenshelft af te sluiten. Aanmelden voor de barbecue kan bij Jeroen en Jan Willem. Junioren eten gratis mee, senioren betalen 5 euro.