Openingstoernooi op 2 april afgelast!

UPDATE 1 APRIL: Het Dick van Oort toernooi op zaterdag 2 april is afgelast. Door de winterse omstandigheden van de afgelopen dagen zijn de banen onbespeelbaar. De organisatie zoekt naar een nieuwe datum voor deze gezamenlijke toss om het tennisseizoen te openen.

===============================================

IJTC start het nieuwe tennisseizoen op zaterdag 2 april. Dan wordt het Dick van Oort toernooi gehouden. We kiezen voor de inmiddels vertrouwde opzet van een ochtend tennissen volgens het toss-principe om rond het middaguur gezamenlijk te lunchen.

We verzamelen om 09.30 uur in de kantine van IJTC. Onder het genot van een kop koffie praten we bij en delen we de eerste dubbels in. Hierbij wordt rekening gehouden met de sterkte van iedere speler en dus ook het tennisplezier. Om 10.00 uur gaan we de banen op, hopelijk het gravel.

Voor de middag spelen we drie rondes van een half uur. Voor elke ronde worden de dubbels en de wedstrijden opnieuw samengesteld. Rond 12.00 uur gaan we de kantine in voor de lunch. Voor de liefhebbers worden na de lunch nieuwe wedstrijden ingedeeld.

Graag horen we vooraf of je meespeelt en of je mee luncht. Aanmelden kan bij Jeroen Aalberts via jeroenaalberts@hotmail.com of via de lijst in de kantine. Voor de onkosten vragen we een bijdrage van 5 euro.

Tijdens de toss houden we ons aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Voor toegang tot de kantine houden we ons aan de richtlijnen voor de horeca. Welke dat zijn vermelden wij in de week voor de toss op de website en in de nieuwsbrief.